Алла Пугачова майстерно осадила затятого путініста (фото)

Режисер, який потрапив під "роздачу" Примадонни, підтримує путінську політику.

Після повернення в Росію співачка Алла Пугачова, схоже, вирішила "пройтися" по путіністах, що підтримують агресивну політику президента РФ. Одним з перших під "роздачу" потрапив російський режисер Микита Михалков, який танцює під дудку Кремля.

"Підкусила" Михалкова Примадонна на своїй сторінці в Instagram. І зробила вона це дуже майстерно. Знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram кадри з фільму режисера "Раба кохання", на яких героїня звертається до чоловіків, які переслідують її, зі словами: "Панове, ви — звірі! Ви будете прокляті своєю країною!".

"Прекрасний фільм. Прекрасний режисер. Куди ж зник прекрасний чоловік Микита Сергійович Михалков?" - запитала у підписі до запису Пугачова.

Раніше Михалков, що підтримує політику Путіна, заявляв, що Пугачова та її чоловік Галкін не потрібні РФ, що вони перекреслили свої досягнення перед країною. Критикував режисер й інших артистів, які залишили Росію після початку повномасштабної війни проти України.

Нагадаємо, раніше Алла Борисівна відповіла пропагандистові Володимиру Соловйову. "Шкода Володю. Але ж і лопнути можна від злості і хамства", - лаконічно написала Пугачова.

Вас також можуть зацікавити новини: