Батько співачки Жанни Фріске вперше розповів про її загиблого брата-двійнятка

Хлопчик помер за два тижні після народження через патологію.

Батько покійної російської співачки Жанни Фріске Володимир вперше розповів про її померлого брата-двійнятко.

В інтерв'ю на YouTube-каналі "Психологія зірок" Володимир поділився, що діти народилися передчасно - на сьомому місяці вагітності. Майбутня співачка з'явилася на світ із вагою 1300 грамів, а її брат - 2640. Однак, у хлопчика була вада - непрохідність кишечника. Його одразу відвезли до лікарні, але врятувати дитину не вдалося. Малюк помер за два тижні.

"Я приїхав, жінка запитує: "Чи будете ховати?" Я відповідаю: "А як же". І ось вона виклала сім трупів, мені це неприємно згадувати. Я підійшов і свого одразу впізнав. Він так схожий на мене був", - пригадав Фріске.

Читайте такожПісля смерті Фріске Шепелєв вперше представив свою обраницю

Маленька Жанна, зріст якої при народженні був всього 37 см, провела в лікарні ще понад місяць. Її виписали після того, коли вона набрала вагу.

Чоловік зізнався, що він із дружиною швидко оговтався від трагедії. Сама Жанна ж часто згадувала покійного брата. А вже перед смертю артистка сказала таке: "Це мене братик до себе кличе", передає ТСН.

Коли померла Жанна Фріске

На початку 2014 року стало відомо про тяжку онкологічну хворобу мозку Жанни Фріске. Лікування співачка проходила у США. Вона померла 2015 року у віці 40 років. Останні три місяці перед смертю вона перебувала в комі.

У неї залишився син Платон, якого зараз виховує його батько - телеведучий Дмитро Шепелєв.

Співати Фріске почала у складі групи "Блестящие" (1997–2003). У 2004 році почала сольну кар'єру.