Пара почала жити разом цього року \ nstagram.com/tulupova

Ведучий Дмитро Шепелєв, кохана якого, співачка Жанна Фріске померла від раку 2015 року, після смерті дружини про особисте життя не говорив.

Читайте такожНа 41-му році життя померла російська співачка Жанна Фріске

Та через чотири роки після трагедії Дмитро таки наважився побудувати нові стосунки. Шепелєв вперше познайомив зі своєю новою обраницею. Нею стала дизайнерка Катерина Тулупова. Подейкують, що пара почала жити разом цього року.

Відео дня

В інтерв'ю PeopleTalk ведучий розповів, як познайомився з Катериною. "Наші діти ходили в один дитячий садок і познайомили нас. Платон і Лада - найкращі друзі з самого раннього віку", - розповів Шепелєв. 

Як зізнався Дмитро, вони з Катериною намагаються підтримувати романтику у їхніх стосунках, влаштовуючи собі подорожі. "До мене зовсім нещодавно дійшло, як важливо, як необхідно іноді проводити час наодинці і без дітей. Тому що цілодобова роль батька здатна вбити будь-яку романтику. Ми намагаємося за можливістю літати кудись, щоб просто побути удвох. Це виходить не дуже часто - раз на декілька місяців, напевно. Декілька тижнів тому ми повернулися з Мюнхена, провели там романтичні вихідні", - зізнався Шепелєв.

Він також додав, що для нього у жінці головне – довіра, краса і почуття гумору. 

Окрім того Дмитро розповів і про те, чи вдалося йому налагодити стосунки з батьком Жанни Фріске після смерті співачки. Як зізнався Шепелєв, наразі у нього немає жодного спілкування з родиною Фріске. Близькі артистки не спілкуються з онуком, спільним сином Жанни та Дмитра.

Нагадаємо, тим часом батько Жанни Фріске заявив, що нова жінка Шепелєва не дає йому бачитися із онуком. Чоловік розсекретив обраницю ведучого.