Без Пугачової: Галкін показав, як проводить час з сином (відео)

Гуморист повернувся до Ізраїлю після гастролей.

Максим Галкін, який вже давно переїхав з РФ до Ізраїлю разом з дітьми і своєю дружиною Аллою Пугачовою, часто ділиться з фанатами "сімейними" кадрами. На цей раз він показав, як проводить час зі своїм сином Гаррі, без дочки Лізи і дружини.

На своїй сторінці в Instagram Галкін розмістив нове відео. Він зняв фрагмент прогулянки з сином. Вони вирушили на пірс. 

Разом з сином Галкін катався на велосипедах. Для прогулянки вони обрали вечірній час доби, а тому "зловили" можливість насолодитися заходом сонця.

Син Пугачової і Галкіна був веселим. Він "гигикав" на камеру і навіть звернувся до фанатів.

"Всім доброго вечора. Чергова прогулянка на велосипеді", - сказав Гаррі.

Галкін і його син - нове відео

Реакція коментаторів

Користувачам сподобалося нове відео Галкіна. Вони відзначили, що артист "якісно" проводить час з сином. Багато хто також запитував чому гуморист не взяв на прогулянку Пугачову.

  • "Прекрасна родина , турботливий тато"
  • "А де Аллу втратили? Або це чоловічий вечір?"
  • "Синуля на тата схожий! Сімейного щастя вам".

Максим Галкін і Алла Пугачова - останні новини

На тлі повномасштабної війни в Україні гуморист і співачка виїхали з РФ, вони виступили проти путінського режиму. Через це зіркову пару нерідко критикують артисти, які продалися Кремлю. Так, нещодавно стало відомо, що російська актриса Тетяна Васильєва публічно назвала Галкіна сволотою. Гуморист не став мовчати і відповів на усі звинувачення артистки.

Зараз Галкін активно гастролює по різних країнах. Нещодавно він зустрівся з фанаткою з України. Дівчина показала несподіване фото з Галкіним і розповіла, за що йому вдячна.

Вас також можуть зацікавити новини: