Білик та Коляденко злилися у поцілунку на тлі чуток про весілля (відео)

Зірки не приховують свої ніжні стосунки.

Співачка Ірина Білик та хореограф Дмитро Коляденко не припиняють інтригувати фанів. На тлі чуток про возз'єднання та весілля пара публічно злилася у поцілунку.

Так, Білик показала відео, на якому вона зустрічає Коляденка з шампанським. При цьому вона не приховує, що рада його бачити. Співачка та хореограф одразу поцілувалися у губи. 

Вони ніби не могли зупинитися. Білик не відходила від Коляденка та ще двічі його поцілувала. При цьому співачка залишила в описі до відео питання до своїх фанів:

"Як ви вважаєте, хто перший повинен цілувати, жінка чоловіка або чоловік жінку?".

У коментарях користувачі одразу ж почали відповідати. Вони також зазначили, що дуже раді бачити співачку та хореографа разом. Юзери пишуть:

  • "Яка різниця хто перший, головне, щоб в задоволення"
  • "Усе дитинство казала, що під кінець ця парочка зійдеться. Не було жодного шоу, щоб Коляденко про Ірину не згадав"
  • "Які ви класні!"
  • "Я так і не зрозуміла, вони разом, одружилися?"
  • "Щастя вам, будьте завжди разом, така гарна пара!".

Білик та Коляденко злилися у поцілунку - відео

Стосунки Білик та Коляденка - що відомо

Роман співачки та хореографа був доволі гучним. Вони зустрічалися з 2003 по 2006 роки, Коляденко декілька раз освідчувався Білик, але весілля вони так і не зіграли. Після розставання шоумен говорив, що співачка його сильно образила.

Втім, у 2022 році Коляденко та Білик знов проводити час разом. Вони часто знімають відео, роблять спільні фото. А нещодавно співачка взагалі натякнула, шо вийшла за артиста заміж.

Вас також можуть зацікавити новини: