Бред Пітт подав до суду на Джолі через продаж частини виноробні

Актор уточнив, що між ними була домовленість не продавати свої частки без відома партнера.

Знаменитий актор Бред Пітт подав до суду на свою колишню дружину, актрису Анджеліну Джолі, звинувативши її в тому, що та потай без його відома продала частку в їхній спільній виноробні російському бізнесмену.

Про це повідомив портал TMZ з посиланням на судові документи. За даними порталу, мова йде про французьку виноробню Chateau Miraval, яку Пітт і Джолі, які тоді були у відносинах, купили в 2008 році. За твердженням Пітта, між ними була домовленість не продавати свої частки у виноробні без відома партнера.

Він зазначив, що за ці роки вклав масу грошей і часу у виноробню, і зробив її прибутковою, хоча і визнає, що Анджеліна витратила 40% від покупної ціни в $28,4 млн.

Джолі влітку минулого року прийняла рішення продати свою частку у виноробні "неназваному покупцеві". У вересні Пітт заявив, що не буде противитися продажу за умови, якщо він особисто схвалить кандидатуру покупця. Проте вже в жовтні Пітт з'ясував, що його екс-дружина продала частку у виноробні дочірньому підприємству компанії - виробника спиртних напоїв Stoli Group, яка, за даними TMZ, управляється російським підприємцем Юрієм Шефлером.

Пітт наполягає, що Джолі навмисне приховала від нього деталі угоди, і через суд вимагає її анулювати, а також покрити завдані йому збитки, сума яких не називається. За словами актора, продаж частки у виноробні "вніс хаос" в його можливість управляти бізнесом.

Вас також можуть зацікавити новини: