"Чого боятися?": зірка фільму "Кіборги" розповів, чи піде воювати

Він каже, що не має броні від мобілізації.

Український актор театру та кіно В'ячеслав Довженко, який відомий за фільмами "Кіборги", "Клан ювелірів", "Свінгери" та іншими роботами, розповів, чи готовий піти на фронт. 

47-річний чоловік наголосив, що не розуміє тих, хто боїться йти воювати, адже ці емоції все одно не допоможуть подолати ворога. 

"Я не боюся тому, що а чого боятися? Ми могли боятися всі, що москалі нападуть - цей страх щось нам дав? Вони ж напали все одно. Якщо тебе заберуть в армію, на війну - цей страх тобі щось дасть? Якщо прийде до мене черга - значить прийде черга, що тут зробиш?" - сказав В'ячеслав в інтерв'ю YouTube-проекту "Наодинці".

Довженко наголосив, що не має броні від театру і навіть не знає, як її робити. Тому продовжує працювати та допомагати воїнам в тилу. 

"Я абсолютно не знаю про броні про хто, де, кого, що - це відноситься до дрібної політики, чого мені цікавитися? Можливо, хтось когось десь бронює. Але в нас теж є ресурси, які закінчуються. У нас актор Вася Кухарський, царство небесне, пішов з перших днів практично і на сьогоднішній день це втрата для театру. От зараз пішли актори Костя Темляк і Юра Феліпенко - це велика втрата для репертуару, величезна просто. І чим ми будемо це... Не розумію, як далі існувати, адже глядач зараз в театр приходить", - додав актор. 

Нагадаємо, нещодавно співака Дмитра Монатіка в центрі Києва зупинили ТЦК.

Вас також можуть зацікавити новини: