Монатік зізнався, що подібна перевірка – не новина для нього / Скріншот Instagram

Відомого українського співака Дмитра Монатіка, який відповів на закиди про втечу з України, зупинили співробітники ТЦК та поліції у центрі Києва. Артист вже встиг прокоментувати ситуацію та розповів, чи отримав він повістку.

Видання Telegraf поширило у мережі відео, на якому видно, як Монатік спілкується з військкомами та правоохоронцями на одній з вулиць столиці. Співака зупинили для перевірки документів. На кадрах помітно, що розмова пройшла спокійно, без жодних конфліктів.

"У самому центрі Києва, на Хрещатику, працівники ТЦК та поліції зупинили відомого українського співака Монатіка. Але це була перевірка документів. Ніякого скандалу", – йдеться в описі під відео.

Сам Дмитро вже встиг прокоментувати інцидент у соцмережах. Виконавець опублікував відео на своїй сторінці в Instagram і зізнався, що його справді зупинили співробітники ТЦК. За словами артиста, він давно стоїть на військовому обліку. Військкоми перевірили його документи й відпустили:

Бачу, що по ЗМІ розлітається це відео. Так, це правда. Представники ТЦК дійсно зупинили мене на Хрещатику, ввічливо спитали чи оновив дані та попросили на перевірку військовий квиток. На військовому обліку стою. Дані поновив. Це вже не перша перевірка, адже я багато їжджу між українськими містами і такі перевірки проходять постійно, як і для всіх громадян України. Після того, як перевірили дані та облік – відпустили.

Нагадаємо, раніше травесті-діва Монро розповіла про похід до ТЦК.

Вас також можуть зацікавити новини: