Дані про дочку принца Гаррі і Меган Маркл внесли на королівський сайт

Дочка принца Гаррі і Меган Маркл посіла восьму сходинку в черзі на престол. Дані про місце престолонаслідування також були вказані на сайті.

На сайт королівської сім'ї royal.uk внесли нові дані про герцогиню Сассекську. Біографію Меган Маркл оновили, додавши до неї, що герцогиня тепер мати двох дітей - сина Арчі і дочки Лілібет. Правки внесли через два місяці після появи дівчинки на світ.

Профіль 40-річної герцогині Сассекської, яка зараз живе в особняку за $14 млн в Каліфорнії з двома дітьми і 36-річним чоловіком принцом Гаррі, не оновлювався, коли Лілі народилася 4 червня 2021 року. Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор, друга дитина герцога і герцогині Сассекських. Вона з'явилася на світ в Санта-Барбарі, штат Каліфорнія, і посідає восьму сходинку в черзі на престол. Дані про місце престолонаслідування також були вказані на сайті.

Читайте такожПринц Гаррі і Меган Маркл випустили заяву щодо захоплення талібами Афганістану

Розділ "Про себе" для Меган раніше мав таку інформацію: "Герцогиня Сассекська, уроджена Рейчел Меган Маркл, вийшла заміж за принца Гаррі в каплиці Святого Георгія у Віндзорі в травні 2018 року. У герцога і герцогині є одна дитина, син Арчі Маунтбеттен-Віндзор".

Оновлення на royal.uk з'явилося через кілька днів після того, як цей недогляд було підкреслено королівськими експертами, які зазначили, що принц Ендрю, який зараз вплутався в черговий секс скандал, все ще числиться восьмим у списку, передає ТСН з посиланням на Daily Mail.

Нагадаємо, ім'я дворічного брата Лілібет Арчі Гаррісона Маунтбеттен-Віндзора було додано до списку royal.uk лише через 15 днів після народження в травні 2019 року.

А що стосується її двоюрідного брата принца Луї, який є другим сином принца Вільяма і Кейт Міддлтон, його ім'я було додано до списку через 12 днів після народження.

А син Зари і Майка Тіндоллів Лукас, який посідає 22-е місце в черзі на престол, був зазначений на веб-сайті від моменту його народження в березні 2021 року.

Вас також можуть зацікавити новини