Дантес вирішив перейти на українську мову

Музикант каже, що продовжує спілкуватися зі співрозмовниками тією мовою, якою до нього звертаються, проте йому подобається говорити державною.

Український артист Володимир Дантес заявив, що перейшов на українську мову. Частково став говорити українською в живому спілкуванні, а також переклав державною мовою свій блог. 

Про це Дантес заявив в інтерв'ю славі Дьоміну. 

"Я вирішив, що треба з тими, хто зі мною розмовляє українською, розмовляти так само українською. Хто зі мною розмовляє англійською - розмовляти англійською. Хто ще розмовляє російською чи не може поки що перейти на українську - теж розмовляти з ним тою мовою, якою до мене звертаються. Соцмережі мені подобається вести українською.

Хоча іноді, як і наш президент, міксую мови, тому що я не думаю, що через одного хворого деб*ла я маю забувати мову, якою я розмовляв. Вона йому не належить. Але мені зараз зручно, мені прикольно розмовляти українською", - заявив Дантес. 

Нагадаємо, раніше артист розповів, що віддав свій електрокар Tesla на потреби волонтерів. Тепер він допомагає розвозити броніки і їжу по Києву.

Вас також можуть зацікавити новини: