"Я їй дала пораду": Оля Полякова розповіла, як вчила старшу дочку цілуватися

Артистка наголосила, що готова видати дочку заміж після 30 років.

Українська співачка Оля Полякова розповіла, як вчила свою старшу дочку Машу цілуватися.

Знаменитість зіграла в "Правду або дію" з Потапом на своїй сторінці в Instagram, пише ТСН. Зі свого боку, репер поцікавився про особисте життя дочки артистки. Полякова поділилася, що Марія зустрічається з хлопцем, а вона допомагає їй корисними порадами, наприклад, про техніку поцілунків.

"Так, у неї є хлопець, і вони вже "обсипаються в десни". А що, я повинна їй говорити не роби цього? Вона все одно зробить! Вона мені показала, як це робить, а я дала їй пораду трохи розслабляти губи, а то трохи стиснуті. Все інше я їй розповім, показувати не буду. Але взагалі у нас з Машею дуже близькі стосунки, і я б дуже хотіла все про неї знати. І тому я так з нею спілкуюся, що вона прислухається до моєї думки. Поки ні про які близькі стосунки у неї поки мова не йде, вона ще маленька, але хлопець вже є", - поділилася Оля Полякова.

Читайте такожЗакривавлена донька Полякової шокувала фото для Vogue

Своєю чергою Потап зазначив, що таке спілкування з донькою характеризує Олю, як чудову маму. Також Полякова відповіла, що готова віддати Марію заміж тільки після 30 років.

"Навіщо виходити заміж у 20? У тебе стільки ще може бути на шляху любові, різних чоловіків. Це круто! А не ось це ось - давай дітей робити! Навіщо? Минулого століття ми вмирали під час пологів, і зуби вже вивалювалися у 40 років. Сьогодні все по-іншому! Люди закінчують виш, починають працювати в 30-35 змінюють усе, тому що тільки в 35 людина розуміє, чого він хоче, куди їй іти. А до цього ще дитинство. Так навіщо ж лізти в серйозні дорослі стосунки, поки ти сам дитина?", - впевнена знаменитість

Як повідомляв УНІАН, раніше донька Полякової виставила провокаційні фото.