Ця страва запікається лише 20 хвилин.
Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво знову потішив своїх прихильників смачною кулінарною новинкою.
Цього разу кулінар опублікував у своєму Instagram-акаунті простий і швидкий рецепт картопляного пирога - страви, яка не потребує багато часу, але має насичений смак і апетитний вигляд.
Для приготування картопляного пирога вам знадобиться 650 г картоплі, 60 г тертого пармезану, 100 г твердого сиру (наприклад, гауда чи ементаль), 100 г шинки, а також оливкова олія, сіль, перець і розмарин.
Спершу картоплю потрібно нарізати тонкими слайсами. Форму застеліть пергаментом і викладіть кружечки картоплі по колу. Полийте їх олією, посипте сіллю, перцем і пармезаном. Далі зробіть шар шинки та сиру. Потім повторіть шари у такій послідовності: картопля, олія, спеції, пармезан і тертий твердий сир. Запікайте пиріг у духовці при температурі 180° протягом 20 хвилин.
Нагадаємо, раніше свої кулінарні секрети розкрила українська акторка Ольга Сумська. Вона поділилася з підписниками рецептом смачного джему з мінімальною кількістю цукру.