Ще гарячіше: який вигляд Джейсон Стейтем мав з волоссям

Герой відомих бойовиків дарма відмовився від розкішної шевелюри.

Відомий актор Джейсон Стейтем прославився вже тоді, коли був маже лисим. Всесвітню славу йому принесли ролі відважних героїв, які вміло поводяться зі зброєю і рятують весь світ.

Однак мало хто знає, який вигляд мав Стейтем з волоссям. Виявляється, в молодості актор займався професійним спортом. У 1990 році Стейтем брав участь у змаганнях зі стрибків у воду. Тоді він носив розкішну шевелюру і вже міг похвалитися м'язистим тілом.

У ті часи майбутній актор навряд чи мріяв про кар'єру в Голлівуді. Однак тоді його помітив рекламний агент. Стейтема запросили в рекламну кампанію Tommy Hilfiger, після чого його життя кардинально змінилося. Він почав отримувати все більше пропозицій, потроху знімався у фільмах. Разом зі зростаючою славою змінювалася і зачіска Стейтема. Спочатку він носив коротку стрижку, а потім поголився налисо і більше не змінює свій імідж. 

Однак, як пишуть фанати м'язистого актора під відео з його змаганнями зі стрибків, він дарма відмовився від волосся на голові. З розкішною шевелюрою Стейтем ще гарячіше, вважають коментатори.

Актор Джейсон Стейтем - що про нього відомо

Джейсон Стейтем народився 26 липня 1967 року. В молодості він активно займався спортом, проте іноді йому доводилося заробляти собі на життя продажем прикрас і парфумерії. Стейтем торгував прямо на вулицях.

Наприкінці 1990-х років, коли він почав зніматися в рекламі, його помітили режисери та продюсери. Першою роботою Стейтема був фільм "Карти, гроші, два стволи". Після цього кар'єра актора злетіла з небувалою швидкістю. У 2000 році він знявся у фільмі "Великий куш", після чого він став зіркою багатьох бойовиків. Одні з найгучніших ролей Стейтема - у фільмах "Перевізник", "Адреналін" і "Нестримні".

Вас також можуть зацікавити новини: