Дослухався поради Пугачової: у мережі дізналися, скільки Кіркоров заплатив за свій порятунок

Артисту кілька разів "наполегливо пропонували" поїхати на окуповану частину Донбасу, але він поки відмовляється, повідомили журналісти.

Російський співак Філіп Кіркоров, який нарвався на серйозні проблеми через участь у "голій вечірці" телеведучої Анастасії Івлєєвої, дослухався до поради своєї колеги і колишньої дружини Алли Пугачової і заплатив "важливим людям" в Міноборони РФ, щоб йому не вручали повістку в армію.

Артист виклав 7 мільйонів рублів (близько 3 млн гривень), пише "Кремлевская табакерка" в Telegram, посилаючись на відомості свого джерела. Також одне з джерел каналу повідомило, що Кіркоров не хоче їхати на захоплену росіянами частину Донбас, щоб спокутувати провину за участь у скандальній тусовці. Виконавець нібито вважає, що зробив достатньо - перевів 5 млн рублів (приблизно 2 млн грн) дітям з Бєлгорода.

"...Кіркорову кілька разів "настійно пропонували" поїздки в Донецьк, Горлівку і Макіївку, але він поки відмовляється. Філіп каже, що там стріляють, а він ще хоче жити. Плюс не хоче ні грошей в "ДНР" везти, ні з військовими зустрічатися, ні з місцевими жителями", - з'ясували журналісти.

За відомостями каналу, співакові особливо огидна ідея відвідування поранених в госпіталі. "Філіп колись (у 2022 році, - Ред.) був у госпіталі в Криму, так говорив, що там страшно смердить - ліками, і поранені не всі миються. Скаржився, що довелося одяг у чистку віддавати...", - розповів один зі співрозмовників.

"Гола вечірка" Івлєєвої вилізла боком Кіркорову - що повідомлялося

Наприкінці грудня ЗМІ дізналися, що в Москві Анастасія Івлєєва влаштувала "голу вечірку", і на заході, зокрема, був Філіп Кіркоров. Журналісти з'ясували, що у Кремлі наказали переслідувати артистів, які брали участь у заході. Зокрема, зіркам приписують пропаганду ЛГБТ.

Кіркорова через участь у вечірці вирізали з фільму "Иван Васильевич меняет все". Замість його персонажа - російського імператора Петра I, там з'явився інший герой - Людовик XVI, якого зіграв актор Микита Кологривий.

Вас також можуть зацікавити новини: