Герцогиня Кембриджська розповіла, чим захоплюються її троє дітей (фото)

Герцогиня під час візиту на авіабазу RAF Brize Norton поспілкувалася з британськими військовими, які в останні тижні допомогли евакуювати тисячі людей з Афганістану.

Дружина принца Вільяма герцогиня Кембриджська Кетрін відвідала перший захід після літніх канікул і тривалої перерви в роботі.

Герцогиня відвідала авіабазу RAF Brize Norton і поспілкувалася там з британськими військовими, які в останні тижні допомогли евакуювати тисячі людей з Афганістану.

Під час цієї зустрічі Кетрін поділилася дечим цікавим про своїх дітей. Як пише People, герцогиня сказала, що її троє дітей дуже цікавляться літаками.

Читайте такожМеган Маркл обійшла Кейт Міддлтон в рейтингу весільних суконь

Можливо, це викликане тим, що їхній батько принц Вільям свого часу був капітаном пошуково-рятувальних служб Королівських військово-повітряних сил, який провів кілька років на початку свого шлюбу з Кейт на острові Англсі в Уельсі в рамках цієї місії.

А дядько принца Джорджа, принцеси Шарлотти і принца Луї — принц Гаррі служив в Афганістані. Військова служба — священна честь для королівської сім'ї, і, хоча Луї ще не бачили в регаліях Королівських ВПС, його старший брат Джордж і сестра Шарлотта познайомились з літаками та гелікоптерами під час поїздки до Німеччини у 2016-му та 2017 роках, передає ТСН.

Вас також можуть зацікавити новини