Меган і Гаррі одружилися 19 травня 2018 року \ фото REUTERS

Весільна сукня Меган Маркл від Givenchy, в якій вона виходила заміж у 2018 році за принца Гаррі, була визнана найпопулярнішим весільним вбранням десятиліття.

Нагадаємо, Меган і Гаррі одружилися 19 травня 2018 року. Сукню створила дизайнер модного дому Givenchy Клер Вейт Келлер.

Читайте такожПринц Гаррі замовив на день народження Меган Маркл "голий" торт за космічну суму

Відео дня

Компанія, яка спеціалізується на подарунках Find Me A Gift, проаналізувала кількість пошукових запитів в Інтернеті про весільні сукні знаменитостей. З огляду на пишність церемоній королівських весіль, не дивно, що герцогиня Сассекська і герцогиня Кембриджська посіли перші два місця в рейтингу, запити на їхні весільні образи становлять 21 900 і 21 500 відповідно в середньому за місяць у Великобританії, передає ТСН з посиланням на Tatler.

Створюючи вбрання для Меган Маркл, Клер Вейт Келлер керувалася двома принципами - чистота і простота. А ще не можна було забути про природу і 53 кольори країн Співдружності, які привнесли в церемонію витонченість, об'єднавши і історію Givenchy, і історію королівства, щоб відобразити класичну красу. Це було саме те, чого хотіла домогтися наречена.

Весільна сукня Кейт Міддлтон посіла друге місце в рейтингу. На весіллі 29 квітня 2011 року вона з'явилася в мереживній сукні від дизайнерки Модного дому Alexander McQueen Сари Бертон.

Її вбрання було кольору слонової кістки, створене з атласу і мережива, за наполяганням Кетрін на шовку не було жодних прикрас, крім квітів і трилисників з мережива. Цей візерунок був викладений спочатку на папері, потім його відправили до Королівської школи рукоділля в палаці Гемптон-Корт в графстві Суррей, де мереживо зробили з атласних тканин. У сукні був довгий шлейф - 2,7 м.

Вбрання Міддлтон було кольору слонової кістки, створене з атласу і мережива \ фото 1zoom.ru

У списку рейтингу також значаться ще кілька весільних суконь знаменитостей. Вбрання Гейлі Болдвін, яка вийшла заміж за Джастіна Бібера 30 вересня 2019 року. Наречена була в мереживній силуетній сукні з довгими рукавами і відкритими плечима, яку для неї створила Вірджіла Абло, художня керівниця Off-White і Louis Vuitton Menswear. Сукня нареченої отримала 5 800 запитів на місяць.

А співачка Аріана Гранде посіла четверте місце в рейтингу з 2400 запитами на місяць після того, як на початку цього року з'явилася у вбранні від Vera Wang Haute Couture на своєму весіллі з агентом з нерухомості Далтоном Гомесом. На нареченій була лаконічна біла приталена сукня в стилі ампір без бретелей і з відкритою спиною, виготовлена за індивідуальним замовленням.

П'яте місце в рейтингу посідає Еллі Голдінг. 1600 разів шукали її весільний образ в Мережі. Співачка вийшла заміж за артдилера Каспара Джоплінга у вересні 2019 року. На ній була біла сукня, розшита перлами, від Chloe. Вбрання було досить скромним, з об'ємною спідницею, шлейфом і фатою.

Вас також можуть зацікавити новини