Головний романтик TikTok Вася Демчук відреагував на свій статус

За його словами, цей статус повністю відображає його.

Український співак Вася Демчук, який підкорив своєю щирістю та чуттєвістю, розповів, як ставиться до свого статусу головного романтика соцмережі TikTok.

В інтерв'ю УНІАН він сказав, що цей статус повністю відповідає його внутрішньому світу й творчості:

"Послухайте мої треки - вони ж всі про кохання, про почуття. Я доволі простий хлопець по своїй натурі, можу легко підійти в кав’ярні до дівчини, яка робить каву, й зробити комплімент її гарним блакитним очам. Мені приємно її похвалити, а в неї покращиться настрій принаймні на годинку. Іноді навіть з’являється відчуття, що я живу не в тій епосі, мені треба було народитися в час, коли цінувались звичайні, прості романтики".

Демчук додав, що і його пісня "Alive", яку він представить у фіналі Нацвідбору на Євробачення-2023, також про любов. Вона про те, що допомагає відчувати себе живим сьогодні, у найтемніші часи. 

Варто зазначити, Вася Демчук став популярним завдяки роликам у соцмережі TikTok. Там його і побачила українська співачка Настя Каменських, з якою він згодом випустив пісню "Sorry".

Нагадаємо, раніше фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2023 Марина Круть в інтерв'ю УНІАН розповіла, чи бачить серед інших фіналістів конкурентів, чому друга поспіль перемога на Євробаченні для України наразі надважлива, та чи може війна вплинути на результати.

Вас також можуть зацікавити новини: