"У нього немає завдання одружитися": екстрасенс викрила плани "холостяка" Топольського

За її словами, Топольський всього лише хоче стати популярним.

Головний герой 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Алекс Топольський розповів, що хоче створити міцну сім'ю. Тому він повернувся з США в Україну, щоб зустріти ту саму дівчину, яка стане його другою половинкою.

Однак екстрасенс Людмила Хомутовська запевняє, що в планах Топольського зовсім немає весілля. За її словами, він всього лише хоче стати популярним, а проект йому в цьому допоможе.

"Він цілеспрямований, знає чого хоче. Хоче стати знаменитим, щоб заробляти гроші. Зараз він себе "ліпить", як обличчя, яке стане брендом", - сказала екстрасенс в коментарі УНІАН.

Вона додала, що найближчим часом Топольський не планує одружуватися: "Одразу скажу, що у нього немає завдання одружуватися, і не буде найближчим часом".

Холостяк 12 - скандал навколо Алекса Топольського

Невідома дівчина написала одній з учасниць проекту, яка вибула в другому ефірі, що відзначала з "холостяком" Новий рік. Тоді чоловік схиляв її до інтиму. 

 Вона додала, що Алекс відкрито говорив їй про те, що хоче стати популярним, після чого кожна дівчина буде його.

"Людина (Топольський, - УНІАН) стверджувала, що всі дівчата мають свою ціну. Наполягав на інтимі і намагався його домогтися. Роздягнувся і при мені пішов приймати ванну. Я дуже не хотіла, щоб виходило шоу з його участю, особливо після слів, що він стане відомим і кожна буде його. Дуже мерзенний і нахабний тип. Постійно перевіряв мій телефон, щоб я нічого не записувала", написала дівчина.

Вас також можуть зацікавити новини: