"Холостяк" Топольський зізнався, чи живе він за рахунок багатих жінок

Він сказав, що йому такого ще не пропонували.

Головний герой 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Алекс Топольський відповів на чутки, що він нібито живе за рахунок багатих дівчат. В інтерв'ю Славі Дьоміну він сказав, що такого йому ніколи не пропонували. Однак у шанувальників все ж є сумніви, що Алекс - успішний бізнесмен.

"Якби мені пропонували гроші дівчата, які в Беверлі-Хіллз живуть, то я б, напевно, сидів з цією дівчиною, або бабусею, масажував би їй спину, поки вона п'є "Маргариту", і думав, як би мені себе втопити в цьому басейні, якщо я роблю таке... Це не в моєму характері, я б у житті таке не зміг робити", - сказав Топольський.

Він додав, що до пандемії коронавірусу заробляв дуже добре. Його щомісячний дохід становив близько 60 тисяч доларів, проте зараз ця сума знизилася в 2-2,5 рази.

При цьому він уточнив, що для комфортного життя в Лос-Анджелесі йому потрібно 5 тисяч доларів і більше щомісяця.

Чим займається Алекс Топольський

Як розповідав сам чоловік, він задіяний в декількох напрямках. У нього є бізнес в США, пов'язаний з нерухомістю, а також агенство віртуальних асистентів.

Однак після виходу шоу "Холостяк" головного героя розкритикували за те, що з нього нібито створили образ успішного бізнесмена тільки для ТБ.

Вас також можуть зацікавити новини: