Алекс Топольський відповів на звинувачення шанувальників / фото instagram.com/alexander_topolsky

Герой 12-го сезону шоу "Холостяк" Алекс Топольський відреагував на звинувачення в тому, що у нього нібито немає бізнесу. Після виходу в ефір романтичного шоу в мережі заговорили про те, що образ успішного і багатого чоловіка йому створили виключно для картинки. Ось як у своєму Instagram-блозі Алекс прокоментував це:

"Я повинен вам у чомусь зізнатися... Насправді у мене немає бізнесу. А якщо серйозно, мені правда смішно читати коментарі людей, які думають, що у мене немає бізнесу, і що я нічим серйозним не займаюся. Та й всілякі плітки про мене розпускають. Виглядає дуже смішно". 

Відзначимо, згідно з даними, озвученими самим Алексом у візитці шоу, у нього є агентство з нерухомості, а також сервіс віртуальних помічників. У своєму блозі Топольський пообіцяв детальніше розповісти про те, чим він займається. 

Відео дня
колаж із фото

Холостяк-12: подробиці

Проект випустили в ефір наприкінці жовтня. Враховуючи те, що знімали його до 24 лютого, багато учасниць говорять російською. Їх довелося переозвучувати. Дубляж викликав хвилю критики серед глядачів - вони незадоволені тим, що всі дівчата говорять одним голосом. Також шанувальники проекту відзначили, що через цей дубляж неможливо зрозуміти справжні емоції учасниць.

Вас також можуть зацікавити новини: