Відомий актор підтримав окупацію рідного Маріуполя

Родіон Юрін приїжджав до Маріуполя, де допомагав окупантам.

Українська актриса Олеся Жураковська переказала розмову зі своїм колегою Родіоном Юріним. За її словами, він підтримав окупацію рідного Маріуполя і заявив, що вона нічого не розуміє.

У програмі "ЖВЛ" Жураковська зізналася, що після цієї розмови з Юріним припинила будь-яке спілкування з росіянами. За її словами, такі люди - "бруд і мотлох", вони не розуміють елементарних речей. Тому вона більше не хоче з ними спілкуватися.

"Він там (Родіон Юрін в Маріуполі, - УНІАН) з цими тварюками (окупантами, - УНІАН) бігав, якісь генератори підключав. Що ж ти робиш? З ким ти взагалі спілкуєшся? Він мені каже: "Ти не розібралася. Ти зайди там на такий-то Telegram-канал і подивися". Кажу: "Ти що, шизофренік? Навіщо мені заходити в якийсь Telegram-канал? Я тут живу", - сказала Жураковська.

Хто такий Родіон Юрін

Родіон Юрін народився в 1974 році в Маріуполі. Однак будувати акторську кар'єру вирішив в Москві, де і навчався в театральному інституті.

Активно став з'являтися на екрані в 2000-і. Широка популярність до Родіона Юріна прийшла після ролі Ігоря Михалича в серіалі "Деффчонки".

Після 24 лютого, коли Росія влаштувала повномасштабне вторгнення на територію України, підтримав країну-агресора. Він приїжджав до рідного Маріуполя, де допомагав окупантам.

Вас також можуть зацікавити новини: