Відомий співак "наїхав" на Тіну Кароль після відмови виступити перед військовими

Чемеров сказав, що Кароль неодноразово не виконувала свої обіцянки.

Український музикант Саша Чемеров розповів, що співачка Тіна Кароль неодноразово обіцяла поїхати до військових в рамках "Культурного десанту", проте кожен раз вона "зістрибувала з теми".

Крім того, в інтерв'ю Аліні Доротюк він повідомив, що Кароль обіцяла передати військовим машину, однак і цієї обіцянки вона не дотримала.

"Це був не раз. Три або чотири рази так було. І, крім цього, була обіцяна якась машина, але вона не приїхала. Наскільки я знаю і розумію, Тіна просто боїться в принципі. Як я думаю собі, а її причину у неї потрібно запитати", - сказав Чемеров.

Крім того, він назвав ще одного артиста, який напередодні поїздки на фронт відмовлявся від цієї ідеї. За словами Чемерова, це Антон Велбой.

"Він морозився їхати, а потім, коли у нього наламалася його кар'єра, він почав прямо говорити: "Візьміть мене з собою", але ми його вже не брали", – додав музикант.

Нагадаємо, раніше слова Чемерова підтвердив і Коля Серга. Засновник "Культурного десанту" розповів, що Кароль дійсно відмовляється від участі

Вас також можуть зацікавити новини: