Відомий український співак зізнався, чому не пішов на фронт: "Для цього потрібні яйця"

Він чесно сказав, що боїться йти воювати.

Український співак MELOVIN розповів, чому не вступив до лав ЗСУ на початку повномасштабного російського вторгнення. За його словами, повістку він поки не отримував, а ось йти добровольцем - боїться.

"Я стою на обліку. Як і інші, ми чогось чекаємо, але на що саме - не знаю. Стати добровольцем - ні, тому що я сс*кло. Я сам це розумію. Для того, щоб піти добровільно, треба мати яйця, а у мене їх немає. Тому я готовий допомагати всім іншим", - сказав артист в інтерв'ю УНІАН.

Він додав, що не відчуває свою провину за те, що не перебуває на фронті.

"Мені намагаються нав'язати цю провину, але ніякої провини я не повинен відчувати апріорі. За мобілізацію відповідають певні органи, а я - не ці органи. Я собі нічого не підробив, нічого не купив", - додав співак.

MELOVIN каже, що якщо йому вручать повістку, він поїде на фронт. У нього є можливість виїхати з країни, але він не буде цього робити.

"Виїжджати з країни, щоб потім бути ізгоєм - ні, не хочу. У мене є можливість це зробити ,але питання: "Навіщо?" Я ніде не ховаюся, ви можете знайти в інтернеті, де я живу. Чого мені боятися? Я живу в своїй державі", - зазначив артист.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у MELOVIN цукровий діабет. Він розповів, що у нього постійно були проблеми з вагою, тому він вирішив звернутися до лікаря.

Вас також можуть зацікавити новини: