Катя Осадча постала в яскравому аутфіті

Телеведуча одягла шикарну сукню.

Українська телеведуча Катя Осадча опублікувала в Instagram новий знімок.

Читайте такожПопулярна модель показала осину талію в леопардовому боді

На фото вона позує в розкішному смарагдовому платті в підлогу зі шлейфом. При цьому плаття виконано з глибоким декольте, на яке нашита тілесна тканина. Такі ж розрізи і з боків сукні.

Також сукня прикрашена тоненьким поясом, який підкреслив талію Каті. Крім того, телеведуча одягла масивні сережки і корону.

Варто відзначити, що 26 грудня о 22:15 в ефірі «1+1» покажуть перший випуск святкового «Світського життя», у якому ведуча Катя Осадча підіб’є підсумки 2020 року разом із зірковими гостями. Для глядачів підготували багато сюрпризів, зокрема ексклюзивні прем’єри хітів у виконанні зірок українського шоу-бізнесу.

Так, у першому випуску MONATIK разом з Lida Lee та Nino  виконають святкову версію хіта «Ритмолов», а Наталія Могилевська в компанії TikTok-зірок виступить із новим треком. Не обійдеться й без гумору, Дзідзьо разом з медпрацівниками із Луцька ексклюзивно для «Світського життя» виконають антикоронавірусний танок.

А вже у другому новорічному випуску, що вийде 2 січня о 23:20, на глядачів чекають виступи гурту «Шпилясті кобзарі», які виконають українськомовну версію Jingle Bells, The Hardkiss – власну інтерпретацію легендарного «Щедрика», а «Антитіла» зарядять усіх глядачів своїм колективним імунітетом.

Інші новини УНІАН: