Дитячий час: дружина принца Вільяма в сукні в горох дебютувала з новим кольором волосся на ранковому шоу (фото, відео)

Герцогиня Кембриджська Кетрін вигуляла красивий аутфіт на публіці. Вона взяла участь у запуску освітньої ініціативи Tiny Happy People.

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон знову з'явилася на публіці після самоізоляції. Її Королівська Високість підтримала національний запуск Tiny Happy People, платформи BBC, що надає ресурси і підтримку батькам та опікунам дітей у віці від 0 до 4 років.

Ще в листопаді минулого року Кетрін зустрічалася з командою Tiny Happy People і взяла участь у кількох зборах, що пройшли в рамках розробки програми, пише ТСН.

А минулого тижня герцогиня поспілкувалася з сім'ями, які брали участь у створенні платформи, і змогла з перших вуст дізнатися про те, як використовувати ці ресурси для розвитку комунікативних навичок у дітей.

Читайте такожПринц Вільям без Кейт заглянувши в паб на келих сидру (фото)

На зустріч Кетрін приїхала в красивій сукні в горох від Emilia Wickstead з поясом на талії і в поєднанні з еспадрільями від Castaner на зав'язках.

Однак шанувальників більше зацікавила зачіска дружини принца, оскільки склалося враження, що вона тільки що вийшла з салону краси. Крім того, що волосся були розкішно укладені, вони були нового кольору - з медовим відблиском.

Примітно, що відео з цієї зустрічі увійшли в ефір ранкового шоу BBC. У розмові з ведучою BBC Breakfast Кейт охарактеризувала ресурси для онлайн-платформи Tiny Happy People і зазначила, що вона хотіла б, щоб щось подібне було доступним, коли у неї з'явився принц Джордж.

Цікаво, що Міддлтон навіть взяла участь у створенні двох мультфільмів в рамках ініціативи - один про науку співати під час вагітності, а інший про те, як зоровий контакт є ключем до вивчення мови дитини.

У своїй промові, герцогиня Кетрін зазначила: "Tiny Happy People - це безцінний ресурс, який надає батькам і опікунам підтримку і поради, щоб діти розвинули мовні навички, необхідні для їх життя. Я дуже рада, що стала частиною цього проекту, і сподіваюся, він буде корисний для багатьох сімей Великобританії".

Нагадаємо, не так давно герцогиня Кембриджська після тривалої самоізоляції повернулася до виконання своїх королівських обов'язків і з'явилася в садовому центрі Fakenham.