Колишній Могилевської розповів, що співачка вже виховувала дітей

Чоловік запевняє, що Наталя буде чудовою мамою.

Перший продюсер Наталії Могилевської та її колишній коханий Олександр Ягольник розповів, як відреагував на новину про всиновлення дітей співачкою. Про це він сказав в інтерв'ю для OBOZ.UA.

Чоловік наголосив, що підтримує рішення зірки. 

"Я завжди радий, коли в Наталі щось хороше відбувається в житті, особливо в такій важливій сфері, як сім'я. Будь-якій жінці хочеться реалізувати свої материнські почуття", - сказав Олександр. 

Він також додав, що передчував цю подію.

"Я зізнаюсь, так собі й думав і відчував, що врешті Наталка зупиниться на тому, щоб всиновити когось. І зараз дуже тішуся з того, як склалася доля", - відповів Ягольник. 

Чоловік також згадав цікавий факт з біографії Наталі, що вона вже мала досвід материнства. Колись жінка допомагала у вихованні одразу трьох дітей своєму колишньому - бізнесмену Єгору Долініну. Тому Ягольник не сумнівається, що співачка буде гарною мамою для дівчаток. 

"Думаю, що з Могилевської вийде чудова мама і своє бажання материнства вона реалізує повною мірою. Крім того, в неї був уже певний досвід виховання дівчаток", - наголосив продюсер.

Нагадаємо, нещодавно Наталя Могилевська розповіла, що усиновила двох дівчаток Софію та Мішель. Обличчя доньок вона не показує, аби у них не було стресу. Також у Наталі є коханий Валентин, з яким вона і виховує дітей. 

Вас також можуть зацікавити новини: