Коля Сєрга про те, як переживає обстріли на фронті: "З'являється тваринний страх"

Ще 25 лютого 2022 року він мобілізувався.

Український артист Коля Сєрга, який на початку повномасштабного російського вторгнення вступив до лав ЗСУ, розповів, як переживає обстріли на фронті. Нині він перебуває на Доннечинні, в Покровську, де йдуть одні з найважчих боїв за Україну.

Щодня його життя у зоні ризику, бо ворог не припиняє обстріли. Як каже Сєрга, у такі хвилини у нього з'являється тваринний страх, але разом з тим і адреналін. 

"Відчуваю азарт, бо я розумію, що наша справа – це дуже велика відповідальність і тому попри всі обставини ми маємо її нести. Коли ми потрапляємо під обстріли чи в певні небезпечні обставини, то в цей момент з'являється тваринний страх, який вмикає у тобі адреналін, і разом з ним завантажується стан азарту. Ти стаєш швидшим, оперативніше ухвалюєш рішення, ніж у спокійному стані. У хвилини обстрілів ти починаєш прораховувати звідки і куди летить, наскільки ти є об'єктом цих обстрілів, і, звісно, перша думка – як і де сховатися, де буде максимально безпечно, щоб уникнути уламків", - розповів Сєрга в інтерв'ю УНІАН.

Крім того, він розповів, що була ситуація, коли біля нього відбувалися ближні бої, проте він не брав у них участь.

"Я був на бойовому завданні з хлопцями, виконував накази командира. Він ухвалив рішення не стріляти, перечекати, тому ми так і зробили", - додав військовий.

Нагадаємо, Коля Сєрга розповів, як змінилося його ставлення до Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: