Краса не врятує світ: 5 знаменитостей з дефектами зовнішності, які ви могли не помітити (фото)

Як ви вважаєте, що для жінки важливіше - краса або розум?

З дитинства дівчаткам вселяють, що краса врятує світ. Так вони і йдуть по життю з повною впевненістю, що зовнішні дані завжди будуть в пріоритеті. Але є кілька знаменитостей, які довели, що навіть з дефектами зовнішності можна побудувати успішну кар'єру і стати прикладом для наслідування.

Періс Хілтон

Ви ніколи не помічали, що "блондинка в законі" Періс Хілтон завжди повертається до камери правою стороною обличчя? А все тому що вона страждає "синдромом лівого ока". Візуально воно здається менше, ніж праве. Ймовірно, актрису бентежить наявність такого дефекту, тому вона всіляко намагається його приховати.

Вінні Харлоу

Не помітити дефект зовнішності у моделі Вінні Харлоу просто неможливо. Саме завдяки хворобі вітіліго (порушення пігментації шкіри, - УНІАН) вона здобула популярність. Вінні не соромиться своєї особливості і регулярно з'являється на світських заходах.

Кайлі Дженнер

У дитинстві модель Кайлі Дженнер проткнула ногу металевим штирем в паркані. Відтоді на її лівому стегні помітний великий шрам. Втім, такі дефекти прибираються за допомогою пластичних хірургів, але Кайлі він зовсім не напружує. 

Кароліна Куркова

У чеської супермоделі Кароліни Куркової немає пупка. Так-так, це може здатися незвичайним, але так і є. Вона періодично публікує в своїх блогах фотографії в купальниках, не соромлячись цього дефекту. До речі, вона навіть не намагається приховати його за допомогою фотошопу, за що їй окремий респект.

Меган Фокс

Актриса Меган Фокс страждає брахидактилією. Це таке захворювання, при якому великі пальці на руках недостатньо розвинені. Тому вони значно відрізняються від інших пальців.

Раніше УНІАН назвав 5 українських зірок, які змінилися до невпізнання.

Вас також можуть зацікавити новини: