Настя Каменських / instagram.com/kamenskux

Українські селебріті часто сидять на дієтах і виснажують себе постійними тренуваннями. Як би складно це не було, але у них є мета - бути прикладом для наслідування. Що ж, результати вражають.

Настя Каменських

Співачка Настя Каменських за часів існування дуету "Потап і Настя" мала дуже апетитні форми. Тоді зірка не могла побороти свою любов до їжі і стрімко набирала вагу. Коли шанувальники почали хейтити співачку, вона зрозуміла, що пора змінюватися. Так, Настя сіла на дієту і почала вести активний спосіб життя. По сьогоднішній день співачка займається спортом і дотримується правильного харчування. За всі її старання і незрівнянний зовнішній вигляд відомі українські чоловіки назвали її найкрасивішою співачкою нашої країни.

Настя Каменських / колаж з фото

Руслана Писанка

Актриса і телеведуча Руслана Писанка разом зі своїм чоловіком була на шоу "Зважені і щасливі". Там їм вдалося значно схуднути. Хоча після проекту чоловік Руслани говорив про те, що таке швидке і екстремальне схуднення негативно позначилося на їхньому здоров'ї - почали випадати волосся, кришитися зуби. 

Відео дня
Руслана Писанка / колаж з фото

Наталія Могилевська

Раніше співачка Наталія Могилевська володіла соковитими формами, але ніколи їх не приховувала. Більш того, вона навіть випустила кліп "Худнути". Зірка змогла взяти себе в руки і зайнятися своїм фізичним здоров'ям. Зараз вона виглядає приголомшливо. 

Наталя Могилевська / колаж з фото

Олександра Заріцька

Солістці групи KAZKA Олександрі Заріцькій вдалося схуднути аж на 20 кілограмів під час участі у шоу "Танці з зірками". І якщо раніше співачку хейтили за зайву вагу, то зараз шанувальники нею захоплюються. До слова, Саша без сорому демонструє результати свого схуднення і з'являється в соціальних мережах в купальнику.

Олександра Зарицька / колаж з фото

Маша Єфросиніна

У житті телеведучої Маші Єфросиніної теж був період, коли вона комплексувала через зайву вагу. Але вона все ж прийшла до того, щоб змінити своє тіло. Зірка почала займатися спортом і правильно харчуватися. Зараз вона є іконою стилю серед українських жінок.

Маша Єфросиніна / колаж з фото

Раніше УНІАН назвав 5 зірок-рекордсменів за кількістю шлюбів.

Вас також можуть зацікавити новини: