Крістіна Агілера прикрасила нігті 3D-вагінами: який вигляд має незвичайний манікюр

Співачка обрала такий манікюр не просто так.

Відома співачка Крістіна Агілера запустила новий бізнес, нині зірка продає лубриканти під брендом Playground. Для презентації свого "дітища" вона зробила дуже незвичайний манікюр. Агілера прикрасила нігті 3D-вагінами.

Як повідомляє видання popsugar, манікюр з незвичайним дизайном для Агілери зробила відома нейл-блогерка, яка працює зі знаменитостями. Дівчина на ім'я Зола Ганзорігту робить манікюр Хейлі Бібер, сестрам Кардашьян і багатьом іншим зіркам.

Цього разу вона перевершила себе. Незвичайний манікюр для Агілери активно обговорюють в мережі вже кілька днів. За даними видання, для створення пластикових фігурок у вигляді жіночих геніталій знадобився 3D-принтер.

Ганзорітгу зробила Агілері гострі нігті і покрила їх рожевим кольором. Зверху, на кожен палець, вона приклеїла 3D-вагіни. Потім нейл-блогерка покрила нігті блискучим топом.

"Текстуровані нігті та 3D-мотиви були в тренді останні кілька місяців. Все, починаючи від черепашок, крапель води і пірсингу нігтів, було помічено у деяких голлівудських зірок. Скульптурні "вагінальні нігті", без сумнівів, є одним з найбільш унікальних підходів до цієї тенденції, з якою ми зіткнулися", - відзначили в popsugar.

Нагадаємо, раніше Агілера вже відзначилася провокаційною витівкою. Влітку 2022 року співачка виступила на ЛГБТ-концерті з фалоімітатором.

Вас також можуть зацікавити новини: