"Кохання мене знищило": відомий український співак уперше розповів про зраду

Він важко переживав зраду близької людини.

Багато років про особисте життя співака EL Кравчук нічого не було чутно. Як виявилося, тривалий період часу він був один, а все тому, що досвід минулих стосунків його сильно поранив.

У програмі "Муз_Тренд" він пригадав історію 10-річної давності, коли повернувся з гастролей і застукав свою кохану людину з іншою.

"Мене кохання тільки знищувало. Це останній раз було 10 років тому. Воно знищило мене просто як особистість. І потрібно було з уламків знову себе збирати як людину. Мені зраджували. Я приїхав із гастролей додому і все, як у кіно... У мене було цікаве особисте життя. Колись я про це напишу книжку", - зізнався артист.

Однак зараз, за словами Кравчука, він готовий до нових стосунків. Музикант зазначив, що йому потрібна людина, з якою він зможе творити шалені вчинки:

Я настільки скажений! Я роблю помилки, а потім помилки і знову помилки. Я просто закликаю людей до особистої свободи, бути вільними і не бути рабами. Ось ця скаженість - це і є заклик, щоб бути вільними людьми у вільній країні.

Нагадаємо, раніше співак EL Кравчук розповів, як Кіркоров "вижив" його з Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: