"Магія": Соломія Вітвіцька показала, як візажисти замазали її жахливі синці на обличчі (фото)

Ще вчора ведуча переймалася через наслідки ДТП, але косметика врятувала ситуацію.

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, яка тиждень тому потрапила в аварію, вже стала до роботи. Зірка "1+1" показала, як візажисти замазали її жахливі синці на обличчі.

Про свій стан після аварії та чудову роботу гримерів Соломія Вітвіцька розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Під час ДТП ведуча сильно вдарилася головою і тепер у неї на чолі величезна ґуля. Лікар попереджав, що гематома опуститься. Так і сталося, тільки через це під очима Вітвіцької з'явилися чималі синці.

"Фото до і після мейку. Наскільки ж у нас круті дівчата! Дякую нашим візажистам, що я завжди можу покластися на вашу професійність та підтримку. Вчора ще більше переконалася, яка ж у нас крута команда. А мій улюблений ваш коментар під сторіс з синцями: "природа так очистилася, що тепер панди гуляють містом", - написала ведуча.

На фото зірка ТСН чудово виглядає та радісно посміхається. Візажисти приховали усі синці та ушкодження.

"Це просто магія", "ви така красуня", "гримерам премію потрібно за таке дати", "супер", - фанати зірки прийшли у захват від фото Вітвіцької.

Також Вітвіцька розповіла, як вона та її близька знайома себе почувають. В момент аварії її подруга перебувала за кермом та серйозно пошкодила ногу.

"Після ДТП мені зробили кілька разів КТ, сканування та МРТ. У мене немає жодних внутрішніх пошкоджень. Але оскільки вдарилася чолом і гематома на лобі таки значна, тож, лікарі попередили, що з часом вона опуститься і довкола очей будуть синці. Тому все очікувано і швидко мине. Почуваюся я прекрасно, а після санаторію ще й краще, ніж до аварії. У подруги, що була за кермом не так все райдужно. Підозра перелому ноги таки залишається. Чекаємо, щоб трохи зійшов сильний набряк і можна було ретельніше дообстежити", - написала Вітвіцька.

Соломія Вітвіцька /  © instagram.com/solomiyavitvitska
Соломія Вітвіцька /  © instagram.com/solomiyavitvitska
Соломія Вітвіцька /  © instagram.com/solomiyavitvitska
Соломія Вітвіцька /  © instagram.com/solomiyavitvitska
Соломія Вітвіцька /  © instagram.com/solomiyavitvitska

Також Вас можуть зацікавити новини: