Принц Гаррі та Меган Маркл можуть втратити решту привілеїв через інтерв'ю

Герцоги не зобов'язані сповіщати про подібні дії королівську сім'ю, оскільки вони більше не займаються роботою під її егідою.

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл мають намір дати велике інтерв'ю і вперше поговорити про переїзд з Великобританії, нове життя в США, свою сім'ю, благодійну діяльність і відносини з громадськістю.

Читайте такожМеган Маркл не поїде з принцом Гаррі на ювілей королеви Єлизавети II-ЗМІОднак, як виявилося, після цього їх можуть позбавити всієї решти королівських привілеїв.

Йдеться про інтерв'ю з Опрою Вінфрі, яка дружить з герцогами і живе неподалік від них. Публікація бесіди Опри з Меган і Гаррі запланована на 7 березня. Новини про це дійшли до Британії, і в Букінгемському палаці ініціативи герцогів не дуже зраділи, передає popcornnews.

За словами джерела з королівської сім'ї, після інтерв'ю з Опрою королева Єлизавета II може попросити онука і його дружину відмовитися від співпраці з благодійними організаціями, яким вони протегують, а Гаррі і зовсім можуть позбавити всіх військових звань, якими, як відомо, він дуже дорожить.

Невідомо, повідомили Меган і Гаррі королеві про своє рішення дати інтерв'ю самі чи в палаці дізналися про це з інших джерел. За словами інформатора, в будь-якому випадку герцоги не зобов'язані сповіщати про подібні дії королівську сім'ю, оскільки вони більше не займаються роботою під її егідою.

Новини по темі