Мовчунка MARUV оголила сідниці, але замість компліментів отримала "ляпаса"

Співачка, яка мовчить про повномасштабну війну РФ проти України, вирішила нагадати всім про свій день народження.

Українська співачка MARUV (Анна Корсун), яка нічого не говорить про повномасштабну війну РФ проти України і довгий час будувала кар'єру на території країни-агресорки, вирішила нагадати про себе. Мовчунка викотила пост, де написала про свій день народження.

Привітання для самої себе вона супроводила черговою серією відвертих фото. MARUV любить епатувати публіку, а тому для нової фотосесії вона оголила сідниці, ледь прикривши їх провокаційним костюмом.

"З днем народження мене. Дякую моїй мамі та татові за це життя. І окреме дякую всій моїй родині. Особливо моїй бабусі, і всім моїм друзям, за всю любов і підтримку. Я сильно люблю всіх вас", - написала мовчунка.

Однак замість компліментів і привітань співачка отримала хльосткий "ляпас". MARUV закидали негативними коментарями, їй нагадали про війну та всі її "гріхи".

Так, коментатори пишуть, що MARUV забула про війну в Україні і зрадила батьківщину. Співачці нагадують про те, що поки вона фотографує оголені сідниці і продовжують мовчати, РФ вбиває мирних українців і бомбить наші міста. Навряд чи Корсун, яка так радіє своєму дню народження, чекала на такий "ляпас".

У своєму Tik-Tok MARUV опублікувала ще й ролик, на якому співає про свій день народження. Самозакоханість співачки теж не оцінили. У коментарях під відео Корсун пишуть, що замість співу їй варто прочитати новину і зрозуміти, чому їй ніколи не пробачать мовчання про повномасштабну війну РФ проти України.

Нагадаємо, співачка MARUV, яка народилася в місті Павлоград Дніпропетровської області, регулярно "чистить" коментарі під своїми фото. Однак на початку лютого їй не вдалося врятуватися від нової хвилі хейта. 

Вас також можуть зацікавити новини: