"Ми всі егоїсти": Ольга Мартиновська вперше назвала ім'я коханого і розповіла про сварки

За її словами, їхні стосунки постійно перебувають на пороховій бочці.

Суддя кулінарного проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська розсекретила ім'я свого нового коханого. За словами знаменитості, її обранця звати Руслан, до стосунків із нею він уже був одружений і має дітей.

Показувати свого коханого Мартиновська не поспішає, бо з повагою ставиться до його сімейних обставин.

"Я з повагою ставлюся до нього, його дітей і партнера, з яким він прожив більшу частину життя. Важливо, щоб з усіх боків усе владналося, ніхто не був ображений і душевно поранений. Та й не завжди хочеться великої публічності в особистих питаннях", - розповіла Ольга в інтерв'ю kp.ua.

Вона додала, що вже познайомила свого обранця з дочкою Вірою. У дівчинки, як розповіла Ольга, виникає почуття ревнощів, тому вони з її обранцем поводяться як конкуренти.

"Віра звикла, що вона мамина улюблена донька і мама належить їй. Вона і каже: "Я чула, що Руслан ображається на тебе, що ти багато працюєш і в тебе немає часу на нього. І що? Я все життя так терплю і то не ображаюся так сильно. А що він? Пару місяців. Нехай потерпить", - поділилася шеф-кухар.

За словами Мартиновської, її щільний графік роботи часто стає приводом для сварок із коханим, бо йому не вистачає часу, проведеного з нею. Тому часом він поводиться як егоїст.

"Я пояснюю, що це тимчасово, щоправда, заспокоїти в мене не дуже виходить. Тому стосунки у нас весь час на пороховій бочці". - зазначила кулінарка.

Нагадаємо, раніше Ольга Мартиновська показала милі фото своєї доньки.

Вас також можуть зацікавити новини: