На російського фігуриста Костомарова чекає ще одна ампутація

Лікарі кажуть, що спортсмен знаходиться без свідомості.

Російський фігурист Роман Костомаров ось уже два місяці бореться за життя. За цей час йому ампутували стопи, пальці рук, у нього розвивається отит і гангрена. Лікарі не дають прогнозів, проте вже можна зробити висновок, що в спорт він не повернеться. 

Зараз у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Романа Костомарова готують до чергової ампутації, оскільки розвиток гангрени зупинити не вдається. Однак лікарі переконують, що дана операція - планова, і її запланували ще місяць тому. 

"Ця операція була запланована ще місяць тому. Настав її час. Але вона не внаслідок погіршення стану проводиться. Стан покращується!" - цитує видання РБК Спорт лікаря Костомарова. 

Повідомляється, що зараз Роман Костомаров знаходиться без свідомості. Організм ослаблений, ситуацію погіршує тотальне ураження легенів. 

Хто такий Роман Костомаров

Костомаров - російський фігурист, який активно підтримував криваву політику Путіна. На початку січня 2023 року він захворів після купання в ополонці. 10 січня його госпіталізували із запаленням легенів. Тоді ж у Романа почала прогресувати гангрена. 

Наразі відомо, що спортсмен перебуває в реанімації. Поруч з ним чергують близькі. Лікарі не дають прогнозів.

Вас также могут заинтересовать новости: