Надя Дорофєєва розбурхала мережу спокусливим фото

На новому фото Надю порівнюють зі світовими знаменитостями та русалкою.

Мегапопулярна українська співачка Надя Дорофєєва не припиняє дивувати своїх палких шанувальників новими піснями та образами. Цього разу виконавиця поділилася спокусливим "луком" з фотосесії для Vogue.

Знімком з фотосету поп-артистка поділилася на свої сторінці в Instagram. "Новий вимір, нові образи, нові сенси…" - підписала Додо спокусливий кадр.

На фотографії Дорофєєва постала у сексуальному образі, що оголює її живіт та відкриває прекрасну витончену фігуру. Для зйомки вона обрала кроп-топ, вишитий білими перлинами. У кадрі в неї розпущене хвилясте волосся та нюдовий "голий" макіяж.

Як мережа відреагувала на новий образ Дорофєєвої

Шанувальники в захваті від нового "луку" Наді, вони порівнюють її з Ланою Дель Рей та Дуа Ліпою. Фанати засипають її компліментами, захоплюючись її красою:

  • "Дуа Ліпа?"
  • "Надю, ти вау! Нереально красиві фото!"
  • "Неймовірні фото, така щира, жива, справжня Надя❤️"
  • "Лана Дель Рей?"
  • "Ви така сексі, нереально"
  • "Русалонька"

Хто така Надя Дорофєєва: чим вона відома, хіти співачки

Дорофєєва стала популярною як учасниця гурту "Время и Стекло". Найвідоміші пісні Наді та Позитива - "Имя 505", "Тролль", "На стиле", "Навернопотомучто".

У складі гурту "Время и Стекло" Додо багато разів ставала лауреаткою та номінанткою українських національних музичних премій "Золота жар-птиця", YUNA, M1 Music Awards.

19 листопада 2020 року екс-учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва вирушила в сольне плавання під псевдонімом DOROFEEVA. 

Її найвідоміші треки - Gorit та дуетний з Артемом Пивоваровим під назвою "Думи".

Вас також можуть зацікавити новини: