"Це дивно чути": Наталя Могилевська вперше прокоментувала хейт щодо всиновлення дітей

Зірка дивується негативним коментарям.

Співачка Наталя Могилевська, яка нещодавно вразила новиною про всиновлення двох дівчаток, звикає до свого нового статусу матері. Вона отримала багато слів підтримки, але не обійшлося і без хвилі хейту на адресу зірки.

Наталя довгий час не коментувала це, але сьогодні на своїй сторінці в інстагармі вирішила вперше відповісти на питання підписниці: "Вас не ображає, коли пишуть про дітей, що це піар?". 

"Це дивно чути. Я залишила кар'єру на піку успіху 10 років тому і майже не випускала пісень і нічого не піарила. Всі розуміли, що я самотня і їзджу кудись в Індію. А після того повернулася, всиновила двох дітей і два роки це приховувала. Завжди знайдуться ті, хто бачить світ через призму своїх розчарувань", - зазначила Могилевська. 

Також підписники поцікавилися, як проходила адаптація Наталі до дівчаток.

"На початку було важко, але я вчилась, знаходила контакт і терпіння. Завжди була рівною в своїй любові та підтримці. Поступово діти розслабилися і повірили в те, що вони у безпеці і що з ними буде все гаразд", - написала Наталя.

Нагадаємо, співачка Наталя Могилевська довгий час тримала під сімома замками інформацію про усиновлення двох дівчат. У новорічну ніч вона зізналася, що стала мамою та виховує Мішель і Софію разом з коханим. Обличчя дівчаток та чоловіка зірка не показує.  

Вас також можуть зацікавити новини: