Названо українських зірок, які пішли волонтерити після вторгнення РФ

Зірка Playboy Даша Астаф'єва тепер чистить картоплю, а Ірина Федишин плете сітки.

Після початку повномасштабної війни Росії проти України 24 лютого 2022 року багато знаменитостей різко змінили свою діяльність - одні пішли захищати свої будинки і воювати, а інші, в міру своїх можливостей, зайнялися волонтерством. 

УНІАН розповість, які зірки зараз волонтерять. 

Даша Астаф'єва

Ця українська модель однією з перших пішла допомагати армії. Вона зняла свої гламурні відверті вбрання, переодяглася в зручний одяг і цілодобово чистить картоплю, допомагаючи готувати обіди українським військовим. 

Леся Нікітюк 

Телеведуча вирушила на рідну Хмельниччину, і в школі, де навчалася, організувала центр допомоги біженцям. 

"Ми допомагаємо їм трохи розслабитися, намагаємося смачно готувати. У нас дуже великий штат, колектив всієї школи, в якій я колись вчилася-і директор, і завуч, і психологи, і вчителі. Всі працюють. Ми всіх приймаємо, всіх годуємо, всіх намагаємося забезпечити любов'ю, ласкою, щоб вони трохи відволіклися", - зазначила Леся Нікітюк.

Ірина Федишин

Артистка не тільки збирає гроші на потреби армії через свій благодійний фонд, а ще й плете маскувальні сітки. 

MELOVIN 

Співак також став волонтерити на період війни. Він зі своєю командою збирає гроші на потреби армії, а також стоїть на обороні інформаційного фронту. 

"Війна-не тільки тримати зброю і бути на передовій. Це теж інформаційна війна, тому ми ведемо боротьбу в соцмережах і поширюємо правдиві факти для росіян, до яких достукатися просто неможливо, але ми намагаємося це зробити", - сказав MELOVIN.

Ектор Хіменес-Браво

24 лютого цього року шеф-кухар якраз поїхав на батьківщину у відпустку, проте дізнавшись про вторгнення РФ в Україну не зміг залишатися осторонь. Спочатку він виїхав до Польщі, потім повернувся в Україну. Щодня сам Ектор і його команда в особі працівників мережі ресторанів готують тисячі обідів для військовослужбовців, біженців і бійців територіальної оборони.

Нагадаємо, Нацрада внесла Марченко, Єгорову і ще 11 медійників в Реєстр держпідприємців.

Вас також можуть зацікавити новини: