Неймовірна красуня: доросла Женька з "Сватів" розбурхала мережу

Софія Стеценко прославилася ще в зовсім юному віці - коли їй було 6 років, дівчинка знялася в головній ролі в серіалі "Свати".

Софія Стеценко - юна українська актриса, яка отримала свою першу головну роль ще в 6 років. Тоді дівчинка зіграла Женьку Ковальову в ситкомі "Свати". Оскільки цей серіал посадив перед телевізорами величезну кількість глядачів, до Стеценко прийшла слава і народна любов. 

Зараз дівчинці 19 років. В одному зі своїх інтерв'ю вона розповіла про те, як розвивалася її кар'єра після "Сватів". З'ясувалося, що в певний момент Софія вирішила - акторство - це не для неї. Але зробивши паузу, дівчина все ж повернулася в цю справу. 

"Я просто заплуталася. Я подумала, що акторське - це не моє. Зробила величезну перерву і зрозуміла, що дуже сумую за цим, що я дуже люблю акторську майстерність", - розповідала раніше пресі Софія Стеценко. 

Зараз дівчина навчається в театральній майстерні. 

Позиція Стеценко щодо війни в Україні

1 квітня цього року у дівчини був день народження. На честь цього вона зробила пост, побажавши якнайшвидшого закінчення війни на території рідної країни, а також побажала Путіну смерті. 

Ось що написала актриса:

"Сьогодні мені виповнюється 19 років. У мене є одне єдине бажання, з 24 лютого я його загадую кожен день. І це не наша перемога, в неї я вірю беззастережно. Я хочу, щоб кожен російський солдат, що ступив на нашу землю з метою вбивати і гвалтувати українців, з метою бомбардувати наші будинки і міста, дуже довго і болісно горів у пеклі. Слава Україні. Путін х*йло. А мене з днем народження!"

Це не залишилося непоміченим з боку російських шанувальників серіалу "Свати". За такі слова дівчину захейтили пропагандисти. 

Який вигляд зараз має Софія Стеценко

© фото instagram.com/sophie.stetsenko/
© фото instagram.com/sophie.stetsenko/
© фото instagram.com/sophie.stetsenko/
© фото instagram.com/sophie.stetsenko/
© фото instagram.com/sophie.stetsenko/
© фото instagram.com/sophie.stetsenko/

Нагадаємо, ось який вигляд зараз має та сама подруга Женьки з "Сватів".

Вас також можуть зацікавити новини: