Нікітюк зізналася, як підтримала Бєднякова після смерті мами

Леся не змогла пройти повз біду свого колеги.

Телеведуча Леся Нікітюк розповіла, що після смерті мами Андрія Беднякова вона не знаходила собі місця і намагалася його підтримати. 

Цим зірка поділилася в інтерв'ю "Слава+".

Довгонога телезірка розповіла, що з Андрієм Бєдняковим і його дружиною Настею короткою Никитюк спілкувалася постійно, тому однією з перших дізналася про трагічну втрату в родині свого колеги. У цей момент Бєдняков по роботі був за кордоном. 

"Андрій був за кордоном, поїхав знімати програму. Він дуже переживав за сім'ю. Одна справа, коли ми хоча б тут, на місці, на відстані 200-300 кілометрів, а коли людина десь за океаном - це дуже страшно", – поділилася Леся Нікітюк. 

Зірка розповіла, що молилася за те, щоб сім'я телеведучого Андрія Бєднякова змогла вибратися з міста, проте його мама померла під вибухами. Дізнавшись про це, Леся кілька годин намагалася підібрати правильні слова. 

"Я знала, що його мама в непростому стані... було важко навіть написати. Тому що важко підбирати слова. Буквально через кілька годин я знайшла правильні слова, наскільки це можливо", - резюмувала Нікітюк.

Нагадаємо, Андрій Бєдняков розповіддю про рідних з Маріуполя довів до сліз ведучих 1 + 1. Телеведучий додав, що дуже сподівається на деблокаду Маріуполя. Він хоче повернутися до себе додому і допомогти всім тим, хто постраждав від загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: