Ольга Сумська відповіла, чи отримала її донька російський паспорт

Акторка розставила всі крапки над "і" в питаннях, пов'язаних з її старшою донькою.

Українська акторка Ольга Сумська неодноразово ставала мішенню для хейтерів через свою старшу доньку Антоніну Паперну, яка ще до повномасштабного російського вторгнення виїхала в країну-агресора, а після залишилася там і мовчить про велику війну.

Ходять чутки, що Паперна і зовсім вже могла отримати російський паспорт, з огляду на те, що ще 2014 року Сумська в одному з інтерв'ю сказала, що їй довелося заплатити 5 мільйонів рублів за те, щоб її дочка офіційно стала громадянкою РФ.

Однак зараз Ольга В'ячеславівна каже, що тоді її слова вирвали з контексту. В інтерв'ю "Люкс Фм" вона розставила всі крапки над "і" і зазначила, що ніколи нікому не платила за російський паспорт доньки.

"Це страшне інтерв'ю, ми тоді не розуміли, що стоїть за цим. Тому кожне слово має бути виваженим і контрольованим. Ніяких рублів... Знаєте, є фрази, які взяли і змонтували. Ніяких рублів ніхто не платив. Тобто була ситуація, коли на той час людям необхідно було оформити паспорт і, можливо, вони вдавалися до таких методів. Але це не про мене і не про мою доньку", - сказала актриса.

Вона додала, що Антоніна Паперна досі є громадянкою України і має український паспорт.

"Російського паспорта, думаю, немає. Знаєте, я на ці теми навіть не спілкуюся з донькою. Тому що це страшний біль. Просто хочеться її обійняти", - уточнила Сумська.

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська розповіла, як переживає осуд своєї старшої доньки.

Вас також можуть зацікавити новини: