Фото інстаграм Ольги Сумської

Українська акторка Ольга Сумська розповіла про свої переживання через засудження її старшої доньки Антоніни, яка мовчить про війну. 

Жінка зазначила, що для неї це все важко і її емоції зможуть зрозуміти лише ті, у кого подібна ситуація. 

"Знаєте, які почуття панують зараз у моїй душі? Біль, розпач, туга, каяття, спокута. Мене зрозуміють тільки ті матері, діти яких там. Це дуже важко. Я не маю жодного права виправдовуватись, щось комусь доводити. Я бачу знедолених, нещасних матерів, батьків, які втратили своїх дітей. Просто треба молитися, аби обійняти своїх дітей і онуків. Тому що я бабуся. Це моє продовження. Я дуже сумую за ними", - сказала акторка в інтерв'ю проекту ЖВЛ. 

Що відомо про Антоніну Паперну

Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна поїхала жити до РФ ще до початку війни. Там вона вийшла заміж за актора Володимира Яглича, з яким виховує двох спільних дітей. Після 24 лютого 2024 року акторка мовчить про повномасштабне вторгнення Росії на територію України. 

Антоніна Паперна з чоловіком / фото інстаграм Ольги Сумської 

А нещодавно з'явилася інформація, що Паперна зіграла в новому російському серіалі, чим викликала обурення українців ще більше. Згодом її двоюрідний брат В’ячеслав Хостікоєв зазначив, що Тоня жодного разу не відповіла на його повідомлення та не хоче спілкуватися. 

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська відповіла родичу, який публічно образив її доньку.

Вас також можуть зацікавити новини: