Оля Полякова в дуеті з дочкою заспівала свою нову пісню, але забула слова (відео)

Зірку розсмішив той факт, що вона забула слова власної композиції.

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка відпочивала на Занзібарі, показала миле відео з дочкою Машею. Вони разом заспівали нову пісню артистки "Вишні".

Оля Полякова опублікувала у своєму Instagram кілька відео з дочкою. Дівчата в останній день відпочинку на острові збиралися в ресторан на вечерю.

Зірка обрала вбрання в тому ж відтінку, що і її дочка, а головним стилістом стала Маша. Артистка одягла "чоловічий костюм" з гардеробу дочки. У той же час Маша підкреслила свою струнку фігуру сукнею.

Перед походом в ресторан зірка і її дочка на камеру виконали фрагмент нової пісні. Наприкінці відео Оля забула слова своєї пісні, через що вони розсміялися.

Оля Полякова 1 грудня представила кліп на нову пісню "Вишні". Лірична композиція у відеороботі супроводжується кадрами, знятими на концертах артистки.

Оля Полякова на Занзібарі

Зірка разом з дочкою Машею вирушила відпочивати на Занзібар. Полякова розповіла, що відпочинок був незапланованим і рішення приймалося за один день після одного з її концертів. За її словами, відпочинок на Занзібарі не гірше, ніж на Мальдівах.

Вас також можуть зацікавити новини: