"Пишаюся бути мамою не нормотипової дитини": дружину Віктора Павліка довели до сліз

Катерину Реп'яхову захейтили в мережі.

Дружину українського співака Віктора Павліка - блогерку Катерину Реп'яхову -  розкритикували в мережі. Подружжя виховує немовленнєвого хлопчика. Жінку засудили за погане виховання та повільний розвиток її сина.

Своїми повідомленнями хейтери довели до сліз блогерку. Раніше Реп'яхова розповідала про те, що у її сина Михайлика сталася зупинка у розвитку. Катерина на своїй сторінці в Instagram показала коментарі підписників, які сильно обурилися поганим станом хлопчика.

"Розумників викликали? Мій хлопчик ще всім покаже. Через таких людей у нашому суспільстві не нормотипові діти вважаються чимось постидним і це велика біда", - написала Катерина.

Реп'яхова емоційно відреагувала на коментарі хейтерів. Вона зі сльозами на очах написала: "Що з нашою країною не так?"

Як відомо, Михайлик займається з логопедами, а також йому проводять нейрокорекцію. Він відвідує розвивальні заняття, дитячий садок та плавання з тренером. Блогерка заступилася за дворічного сина. Вона наголосила, що пишається бути мамою не нормотипової дитини:

Я пишаюся бути мамою не нормотипової дитини. Мій син обрав мене, бо знав, що його буду любити таким, яким він є. Я пройду з ним цей важкий шлях. Я триматиму його за руку стільки, скільки йому це буде потрібно.

Нагадаємо, раніше дружина Віктора Павліка зізналася, що коханий більше не хоче дітей та назвала причину.

Вас також можуть зацікавити новини: