Ризикнули і поголилися налисо: 5 знаменитих красунь, які змінилися до невпізнання (фото)

Дівчата поголилися налисо в силу різних причин.

Прийнято вважати, що жінки змінюють зачіски, коли у них в житті настає якийсь переломний момент. Але чи працює ця теорія зі знаменитими красунями?

Крістен Стюарт

Зірку "Сутінків" Крістен Стюарт кіномани пам'ятають в образі фатальної красуні, довговолосої брюнетки, яка змогла затягнути в свої мережі головного вампіра Роберта Паттінсона. Ось тільки після закінчення саги актриса зважилася на зміни в зовнішності. Вона перефарбувалася в блондинку і поголила голову. З чим пов'язані такі зміни - невідомо. Можливо, Крістен просто вирішила поекспериментувати.

Шарліз Терон

Актриса Шарліз Терон позбулася розкішних локонів заради ролі у фільмі "Божевільний Макс 4: Дорога люті". Той період у житті вона згадує з гумором. Каже, що дуже прикольно ходити в душ, коли не потрібно півгодини мити волосся. 

Кейт Бланшетт

Актриса Кейт Бланшетт зважилася на зміни в зовнішності в 2002 році, коли її затвердили на роль у фільмі "Небеса". За її словами, для неї це був вихід із зони комфорту, який дозволив їй ще більше розкріпачитися.

Ембер Роуз

Актриса Ембер Роуз останнім часом завжди голить голову. До слова, її зачіска схожа з тим, яку робила собі Крістен Стюарт. В цілому, якщо комусь короткі стрижки не йдуть, то Роуз з нею виглядає приголомшливо і дуже навіть сексуально.

Шеннен Доерті

Зірка "Зачарованих" Шеннен Доерті довгий час боролася з онкологічним захворюванням. Вона пройшла кілька курсів хіміотерапії, через яку у неї почало масово випадати волосся. Пізніше актриса зважилася поголитися налисо.

Раніше УНІАН назвав 5 знаменитостей, які несподівано розорилися.

Вас також можуть зацікавити новини: