Джонні Депп / depositphotos.com

Знаменитості звикли жити на широку ногу. Джонні Депп, наприклад, спускає щомісяця по два мільйони доларів, а оскароносний актор Ніколас Пейдж і зовсім виявився банкрутом.

Тоні Брекстон

Співачка Тоні Брекстон двічі оголошувала себе банкрутом. Перший раз це сталося, коли її кинули боси лейбла LaFace Records, а другий раз їй довелося скасувати дорогий тур через хворобу. Все це справило значний вплив на її фінансовий стан. 

Тоні Брекстон / instagram.com/tonibraxton

Елвіс Преслі

Музикант Елвіс Преслі любив жити на широку ногу. Якщо йому раптово захотілося бургер, то пішки він не ходив, а користувався літаком. Також він був дуже щедрим на подарунки. Ось тільки мало хто підозрював, що Елвіс ще той марнотрат, який після своєї смерті залишить свою сім'ю в злиднях. Так-так, на його рахунках були практично нулі. 

Відео дня
Елвіс Преслі / instagram.com/elvis

Кортні Лав

Поки був живий Курт Кобейн Кортні Лав ні в чому собі не відмовляла, адже соліст "Нірвани" зміг сколотити пристойний стан. Але після його смерті Кортні ледь не залишилася на вулиці. Щоб хоч якось врятуватися від повних злиднів і безнадії вони забрала гроші з фонду своєї дочки. Чудовий вчинок, чи не так?

Кортні Лав / instagram.com/courtneylove

Читайте такожСкандальний наречений Анни Трінчер збільшив собі губи (фото)Ніколас Кейдж

Оскароносний актор Ніколас Пейдж завжди жив не за своїми можливостями. Він щомісяця витрачав величезні суми на зарплати персоналу, на утримання декількох особняків, а також він придбав персональний острів і зоопарк екзотичних кішок. В результаті в 2009 році його визнали банкрутом. Його фінансовий стан в порівнянні з іншими голлівудськими акторами залишає бажати кращого, але якщо порівнювати його зі середньостатистичними українцями, то його статок в 25 мільйонів доларів викликає заздрість. 

Ніколас Кейдж / instagram.com/princecharlescinema

Джонні Депп

А ось голлівудський актор Джонні Депп опинився на межі розорення після скандальних судів з дружиною Ембер Херд. На шлюборозлучний процес він витратив понад 7 мільйонів доларів. Крім того, щомісяця він витрачає по два мільйони доларів. Також він не гребує позичати гроші, тому в боргах він як в шовках.

Джонні Депп / фото REUTERS

Раніше УНІАН назвав 5 незручних ситуацій з зірками, за які їм соромно.

Вас також можуть зацікавити новини: