"Росіяни - не народ, а ракова виразка планети": Сергій Притула жорстко присоромив росіян

Під роздачу потрапили окупанти, які нецензурно висловлюються.

Український телеведучий Сергій Притула висловився на адресу російських окупантів, чиї телефонні розмови були перехоплені нашими спецслужбами.

За словами Притули, росіяни занадто багато матюкаються, в тому числі в розмовах з родичами. При цьому сам Сергій за 40 років життя жодного разу не матюкався при своїй мамі, бо це було б неповагою до неї.

"Слухаючи всі ці "мамо, б*я, нах...й, нас тут роз*бали" і "синок, їб*ште там, сук*, н*хуй", я розумію, що ми маємо справу з абсолютно кінченим і варварським народом. Не те щоб я раніше про це не здогадувався, але це стало ще однією сатисфакцією. Люди, які в розмові з матерями фонтанують генітальною лексикою, є на всю голову відбитими.  Так само як і їх матері, які породили їх і вважали нормою подібний стиль спілкування", - написав Притула.

Також він додав, що сучасні росіяни - це вихованці кремлівських пропагандистів, тому вони і далі у всіх бідах будуть звинувачувати українців.

"Тому вони у всіх бідах і далі будуть звинувачувати українців. На яких самі напали. Тому що тупі. Тому що кінчені. Тому частина з них стане перегноєм на наших полях. А інші нічого не зрозуміють, але покірно приймуть голод, смуту, карткову систему, арешти і розстріли в Росії. Тому що тупі. Тому що кінчені. Бо є історична традиція. Це не народ. Це ракова виразка планети. І ми видаляємо метастази", - підсумував шоумен.

Вас також можуть зацікавити новини: