Росіяни побилися на концерті відомого українського співака

Вони влаштували сутичку прямо під час виступу Юліка та Андрія Заліска.

Українські артисти Юлік та Андрій Заліско вдруге пройшли благодійний тур містами Європи. Крайній, зокрема, відбувся в Іспанії. У списку концертного туру були міста: Міхасі, Малазі, Барселона, Торрев'єсі, Аліканте, Картахена, Мадрид, Кальп, Мурсія, Севілья та Уельва.

На одному з концертів, за словами Юліка, організатори повідомили, що під час заходу сталася сутичка проросійськи налаштованих людей.

Зокрема, завдяки охороні, сутичку вдалося зупинити, а неадекватних росіян розігнали українські активісти.

"Шкода, що мене там не було, я ж був на сцені. Я б зупинив концерт і особисто врізав тим, хто перешкоджає благородній меті – збору коштів для ЗСУ. На щастя, ми свою місію виконали, і вже передали понад 17 тисяч євро допомоги нашій країні. Я команді повідомив, що в разі таких ситуацій негайно повідомляти мені. Разом до перемоги! Слава Україні", - сказав Юлік у коментарі УНІАН.

Чим відомі Юлік та Андрій Заліско

Юлік - український шоумен, автор і композитор пісень, саундпродюсер і ведучий івентів. Колишній учасник колективу "DZIDZIO". У 2021 році став зірковим експертом телепроекту "Співають всі" на телеканалі Україна.

Андрій Заліско - український естрадний співак у стилі поп-фольк, заслужений артист України. Співпрацював з "Територією А" і "Національним хіт-парадом" і гастролював з групами "Ван Гог" і "Фантом 2". Випустив 10 альбомів, деякі з яких були перевидані за кордоном.

Вас також можуть зацікавити новини: