"Рятувалася як могла": Ірина Федишин поскаржилася на проблеми зі здоров'ям

Жінці стало зле під час туру.

Українська співачка Ірина Федишин поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Виявилося, що жінка захворіла під час свого концертного туру Україною. Про це вона  повідомила у себе в Instagram. 

"Останні три концерти були непростими, адже я захворіла. Два з яких пройшли з температурою. Далі був вихідний і весь день я знову пролежала з температурою, весь день був в інтенсивному лікуванні. Після дози медикаментів я повернулася на сцену", - зазначила співачка. 

Далі Ірині не ставало краще. Проте вона не могла підвести команду, тому намагалася лікуватися просто у гримерці. 

"Рятувалася як могла. Збігала зі сцени і одразу йшла полоскати горло. Просто не хотіла вам розповідати, навіщо я буду вас лякати?" - написала Федишин. 

Ірина каже, що подібний стан був у неї колись на концерті в Канаді. Проте цього разу було важко доспівувати пісні на сцені. 

"Таблетки рятували, але від такого ослабленого стану ноги трусилися на сцені. Зараз мені вже легко говорити про це, але тоді я стояла і рахувала пісні до закінчення концерту", - сказала співачка. 

Федишин додала, що емоційно ледь витримувала всю цю ситуацію. 

"Мені хотілося розплакатися і, щоб мене хтось пожалів. Але я зібрала всі сили і... розплакалася вже вдома після завершального концерту туру", - зізналася Ірина.

Проте допомоміг їй впоратися з емоціями та втомою чоловік Віталій. За словами співачки, він приготував їй смачний сніданок після туру та обійняв.

"Такий він у мене романтик. Пожалів, приголубив, сказав, що я у нього найкраща, пишається моєю витримкою. Як добре, коли є рідні поруч - це найміцніша стіна та найбільше багатство", - написала вона. 

Зараз співачка намагається більше відпочивати та проводити час з родиною. 

Нагадаємо, нещодавно Ірина Федишин повідомила про втрату рідної людини. 

Вас також можуть зацікавити новини: